Tava iespēja pieredzei un karjerai starptautiskā advokātu birojā.

Eversheds Sutherland Bitāns aicina uzņēmīgākos tiesību zinātņu bakalaura vai maģistrantūras programmas studentus papildināt savas zināšanas un iegūt jaunu pieredzi, piedaloties Eversheds Sutherland Bitāns meistarklasē.

No 2021.gada septembra līdz 2022.gada maijam studentiem būs iespēja pievienoties Eversheds Sutherland Bitāns birojam praktikantu statusā. Advokātu biroja ikdienas darbs, pieredzējušu kolēģu atbalsts un apmācības palīdzēs jums sagatavoties darbam izvēlētajā tiesību nozarē un ieraudzīt jaunas iespējas savas karjeras attīstībā. Dalībniekiem būs iespēja uz meistarklases laiku kļūt par daļu no mūsu komandas un iejusties biroja ikdienas dzīvē, tostarp piedaloties komandas apmācībās, neformālajos un sociālās atbildības pasākumos.

Lai pieteiktos, Tev jāaizpilda elektroniskā pieteikšanās anketa līdz 31.augustam. Pēc anketas aizpildīšanas pretendentiem tiks nosūtīts uzdevums, kura risinājumi tiks vērtēti, atlasot meistarklases kandidātus. Pēc saņemto pieteikumu izvērtēšanas izvēlētie kandidāti tiks uzaicināti kļūt par meistarklases dalībniekiem un pievienoties Eversheds Sutherland Bitāns advokātu birojam praktikantu statusā. Prakse būs savienojama ar studijām.

Pieteikties

Sīkāka informācija: pa tālruni 67280102 vai e-pastu masterclass@eversheds-sutherland.lv, kā arī Eversheds Sutherland Bitāns mājas lapā.

Share