Vidusskolēni un citi interesenti aicināti uz Atvērto durvju dienu pasākumu Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē 24. martā.

Pasākumā būs iespēja uzzināt par bakalaura līmeņa studijām LU Juridiskajā fakultātē, karjeras iespējām, izstaigāt fakultātes telpas, kā arī aprunāties ar JF studentiem.  
Par bakalaura studiju programmu "Tiesību zinātne" stāstīs LU Juridiskās fakultātes dekāne, bakalaura studiju programmas direktore, profesore Kristīne Strada-Rozenberga. Ieskatu jurista ikdienā un karjeras iespējās sniegs LU Juridiskās fakultātes lektors Pauls Zeņķis. Pasākuma noslēgumā interesentus ekskursijā pa Juridisko fakultāti vedīs JF studenti un dalīsies pieredzē par studijām LU JF.  

Atvērto durvju diena LU Juridiskajā fakultātē notiks epidemioloģiski drošā vidē (zaļajā režīmā). Ienākot ēkā, dežurantam jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts un personu apliecinošs dokuments, transportlīdzekļa vadītāja apliecību, skolēna apliecību, studenta apliecību, pensionāra apliecību vai izdienas pensijas saņēmēja apliecību. Epidemioloģiski drošā režīmā bez sertifikāta uzrādīšanas drīkst ienākt un atrasties personas līdz 18 gadu vecumam un personas, kas uzrāda Ukrainas izdotus personu apliecinošus dokumentus.  

Atrodoties LU telpās obligāti jāvelkā respirators vai medicīniskā sejas maska.  

Uz tikšanos 24. martā plkst. 14:00, Raiņa bulvārī 19!  

Share