Advokātu birojs COBALT izsludina pieteikšanos atklātajai jauno juristu sagatavošanas nometnei, kurā tiesību zinātņu studentiem piecu dienu apmācību ietvaros būs iespēja iegūt nepieciešamās pamatzināšanas un iemaņas, lai veiksmīgi sagatavotos savas profesionālās karjeras uzsākšanai advokātu birojā. Sekmīgākajiem apmācību cikla dalībniekiem tiks nodrošināta apmaksāta vasaras prakse COBALT birojā Rīgā.

COBALT bootcamp norisināsies piecās 60 minūšu sesijās no 16. līdz 20. maijam tiešsaistē. Sagatavošanas sesijas paredzēta katru dienu no plkst. 18.00.

Aicināts pieteikties ikviens, kurš vēlas iepazīt jurista un jurista palīga darba nianses advokātu birojā, kā arī iegūt zināšanas, ko novērtēs ikviens potenciālais darba devējs.

Piesakies, pieslēdzies un iegūsti iespēju uzsākt savu karjeru jau tagad!

PIETEIKTIES

Dalībnieku skaits nav ierobežots.

Iepazīstaties ar COBALT Rīgas biroja kolēģiem Juriju un Nikolu, 2021. gada COBALT bootcamp dalībniekiem un vasaras praktikantiem. 


Kas mēs esam?

COBALT ir cieši integrēta advokātu biroju pārrobežu apvienība, kas sniedz augstas kvalitātes juridiskos pakalpojumus Baltijā, apvienojot vairāk nekā 250 advokātus, juristus un administrācijas darbiniekus. COBALT juristu komanda piedāvā augstākā līmeņa juridiskos risinājumus visās komersantiem nozīmīgajās prakses jomās un regulāri pārstāv klientu intereses reģiona vissarežģītākajos darījumos un strīdos. Iepazīsti mūs šeit.

Share