Foto: Toms Grīnbergs

2024. gada 2. februārī notika Latvijas Universitātes darbinieku kopsapulce, kurā tika godināti LU Gada balvu nominanti, kā arī tika pasniegtas Rektora pateicības.

Rektora pateicības saņēma arī LU Juridiskās fakultātes dekāne, prof. Kristīne Strada-Rozenberga un "Journal of the University of Latvia. Law" galvenais redaktors, prof. Jānis Lazdiņš.

Dekāne, prof. K.Strada-Rozenberga rektora pateicību saņēma "par nozīmīgu ieguldījumu krimināltiesiskās zinātnes attīstībā Latvijas Universitātē un izciliem sasniegumiem pētniecībā, par pašaizliedzīgu un priekšzīmīgu darbu Juridiskās fakultātes attīstībā un jaunās juristu paaudzes izglītošanā, īpaši par profesionālu un atbildīgu darbu studiju programmas "Pirmstiesas izmeklēšana” izveidē”.  Prof. J.Lazdiņam rektora pateicība piešķirta "par sasniegumiem zinātniskās periodikas kvalitātes nodrošināšanā, Latvijas Universitātes zinātnieku pētījumu komunikāciju starptautiskajā akadēmiskajā apritē un paveikto darbu, lai 2023. gadā iekļautu žurnālu datubāzes Scopus referēto izdevumu sarakstā”.

Priecājamies un no sirds sveicam!

Share