Jau astoto reizi notiks starptautiskā Eiropas Cilvēktiesību tiesas procesa izspēle (European Human Rights Moot Court Competition). Līdz šim Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes (JF) jau vienreiz ir pārstāvējuši Latviju šīs izspēles finālā. LU JF studentu komandai jau atkal būs iespēja pierādīt sevi un pārstāvēt Latviju šajās sacensībās. Esiet aktīvi, piedalieties un sasniedziet vēl augstākas virsotnes!

  • Ja Jūs interesē starptautiskās cilvēktiesības tiesības un Eiropas Cilvēktiesību tiesas process;
  • ja Jūs vēlaties iegūt unikālu studiju pieredzi un zināšanas, kā arī vēlaties par dalību izspēlē saņemt 4 kredītpunktus "B" daļas studiju kursā „Starptautiskā justīcija”;
  • ja vēlaties savu CV papildināt ar vērtīgu ierakstu, ko novērtēs ikviens darba devējs Latvijā un ārvalstīs;
  • ja analītisks prāts un darba spējas ir Jūsu stiprā puse;
  • ja spējat labi runāt un rakstīt angļu valodā – piesakieties konkursā uz vietu LU komandā!

Lai piedalītos dalībnieku atlases konkursā un pretendētu uz vietu LU JF komandā interesentiem ir jāiepazīstas ar izspēļu kāzusu, kurš ir pieejams šeit, un līdz 2019. gada 9. oktobra plkst. 23.59 jānosūta savs CV un motivācija piedalīties iespēlē uz e-pastu: arturs.kucs@lu.lv. Izvēlētie pretendenti tiks aicināti uz interviju. Informācija pretendentiem, kuri tiks aicināti uz interviju, tiks nosūtīta 10. oktobrī e-pastā vai tiks darīta zināma pa tālruni.

Komandu šogad trenēs LU JF asociētais profesors Artūrs Kučs un viena no iepriekšējiem komandas dalībniekiem Eva Vīksna. Neskaidrību gadījumā varat rakstīt uz e‑pastu: eva.viksna@gmail.com.

Dalīties