Īsi pirms svarīgā lēmuma – dokumentu iesniegšanas īstajā universitātē un īstajā studiju programmā – Latvijas Universitāte 9. jūlijā plkst. 14.00 Facebook tiešraidē rīko pasākumu “Ko studēt?”, kurā karjeras speciālisti, mācībspēki un studenti sniegs vērtīgus ieteikumus, kā izdarīt pareizo izvēli studijās un ko galu galā studēt.

Izvēle par pareizo ceļu studijās ir viens no svarīgākajiem lēmumiem dzīvē. Šī izvēle tālāk noteiks profesionālās karjeras attīstību. Ja students izvēlējies īsto jomu un pareizo studiju programmu, tad neapšaubāmi dzīvē tiks gūti arī panākumi.

Tomēr, ko darīt tiem, kas vēl nespēj atrast īsto ceļu studijās? Kā neapmaldīties plašajā studiju programmu klāsta piedāvājumā? Ko studēt?

Uz visiem šiem jautājumiem tiks sniegtas atbildes tiešraides pasākumā “Ko studēt?”

Pasākumā esošie un bijušie LU studenti dalīsies savos pieredzes stāstos – ar kādiem jautājumiem, risinājumiem un piedzīvojumiem saskarās viņi, kad izvēlējās studijas un kā pieņēma pareizo lēmumu.

LU Karjeras centra speciālisti stāstīs par to, kādas stratēģijas – veiksmīgas un ne tik veiksmīgas – tiek pielietotas lēmumu pieņemšanā par pareizo ceļu studijās, kā arī par stratēģiju, ko karjeras izvēlē piedāvā karjeras konsultanti. Tāpat būs iespēja uzzināt, kā apzināties un definēt mērķus un kā labāk saprast, kas ikdienā labi padodas un patīk.

Tiešraides noslēgumā LU mācībspēki stāstīs par daudzpusīgajām LU studiju programmām un iespējām, kuras pavērsies pēc studiju programmu absolvēšanas. Būs iespēja uzzināt par visām 13 LU fakultātēm, daudzpusīgajām zinātņu nozarēm un to piedāvātajām studiju programmām.

Tiešraidi vadīs LU absolvente Sindija Bokāne. Tiešraides laikā ikvienam būs iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus.

Seko līdzi aktuālajai informācijai un nenokavē 9. jūlija tiešraidi -> LU Facebook.

Vairāk par studijām meklē informāciju – www.gribustudet.lv

Dalīties