Šovasar studijas LU JF noslēgs 239 studenti. 1. jūlijā, plkst. 13.00 notika bakalaura studiju programmas "Tiesību zinātne" izlaidums, kad sociālo zinātņu bakalaura grādu tiesību zinātnē saņēma 153 studenti, savukārt 5. jūlijā 11.00 notiks maģistra studiju programmas "Tiesību zinātne" izlaidums, kad sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnē un jurista kvalifikāciju saņems 86 studenti.

Jauno bakalauru vidū ir arī LU fonda mecenātu stipendiātes Kristiana Āriņa, Dina Bloha un Madara Lindāne, kam studiju sākumā piešķirta Minnas Matildes Vilhelmīnes Petkevičs piemiņas stipendija; Edgars Cebaks, kas saņēmis stipendiju "Ceļamaize"; Ieva Šņepste, kas saņēmusi Salaspils novada pašvaldības stipendiju un Anna Patrīcija Mālere, kam piešķirta LU dižmecenāta Kristapa Morberga stipendija.

Šā gada LU vasaras izlaidumu sēriju noslēgs Juridiskās fakultātes maģistru izlaidums 5. jūlijā, plkst. 11.00. Profesionālo maģistra grādu tiesību zinātnē, kā arī jurista kvalifikāciju piešķirs 86 studentiem.

Jauno maģistru vidū ir trīs LU mecenātu stipendiāti: Inita Čīma, kas saņēma Zvērinātu advokātu biroja “Sorainen” stipendiju, Annija Gobiņa un Arta Sprice, kam piešķirta Minnas Matildes Vilhelmīnes Petkevičs piemiņas stipendija, Elīna Luīze Vītola, kam piešķirta Kristīnes Krūmas piemiņas stipendija un Sabīne Zaula, kas saņēmusi Baltimoras Dziesmu un deju svētku mecenātu izcilības stipendiju.

Absolventus izlaidumā tradicionāli sveiks Tieslietu ministrs, kā arī valsts un tiesu varai pietuvinātu profesionālo organizāciju vadītāji.

Absolventi, kas kādu iemeslu dēļ nevar piedalīties izlaiduma svinīgajā ceremonijā, diplomu var saņemt vēlāk, ierodoties universitātē ar ID dokumentu.

Juridiskā fakultāte absolventus aicina neapstāties pie sasniegtā, bet turpināt izkopt savas prasmes un zināšanas. Uzņemšana maģistrantūrā sākusies šā gada 2. jūlijā, bet doktorantūrā - 12. augustā. Absolventi aicināti nākotnē savas profesionālās zināšanas attīstīt arī fakultātes Juridiskās tālākizglītības un profesionālās pilnveides centra programmās, kā arī saglabāt saikni ar savu "alma mater", iesaistoties LU Absolventu klubā.

Dalīties