Jau divdesmit astoņus gadus katru pavasari notiek pasaulē lielākā starptautisko tirdzniecības tiesību un komercarbitrāžas procesa izspēle. Arī 2021.gada marts nebūs izņēmums – ja Tevi interesē starptautiskās šķīrējtiesas process un starptautiskās privāttiesības, piesakies dalībai ikgadējā Vilema K. Visa starptautiskās komercarbitrāžas izspēlē (Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot), un šī būs Tava labākā iespēja sasniegt jaunas virsotnes.

Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot ne velti tiek dēvēta par komercarbitrāžas "olimpiskajām spēlēm" –  šajā izspēlē iepriekšējos gados ir piedalījušies studenti no 372 komandām, kopumā pārstāvot 84 pasaules valstis. Arī Latvijas Universitātes (LU) Juridiskā fakultāte (JF) kārtējo reizi meklē aktīvus studentus, kas pārstāvēs Latviju pasaulē lielākajās sacensībās šajā nozarē.

  • Ja Tu vēlies iegūt unikālu praktisku pieredzi un zināšanas 6 mēnešu garumā;
  • Ja vēlies savu CV papildināt ar vērtīgu ierakstu, ko novērtēs ikviena pasaules vadošā augstskola, stipendiju programma vai darba devējs;
  • Ja vēlies iepazīties ar studentiem no visas pasaules;
  • Ja vēlies par dalību izspēlē saņemt 6 kredītpunktus B daļas studiju kursā „Starptautiskā justīcija”;
  • Ja analītisks prāts un darba spējas ir Tava stiprā puse;
  • Vēlies iepazīt strīdu risināšanu mūsdienīgā formātā;
  • Ja spēj labi runāt un rakstīt angļu valodā – piesakies konkursā uz vietu LU komandā!
 

Līdz 25. septembra plkst. 23.59 nosūti savu pieteikumu (brīvā e-pasta formā) kopā ar CV angļu valodā uz latvianmootassociation@gmail.com.

Pretendenti, kuri būs iesūtījuši pieteikumus norādītajā termiņā, tiks aicināti uz atlases interviju angļu valodā 28. septembrī. Sīkāka informācija par atlases interviju un tās norises laiku tiks nosūtīta e-pastā.

Ņemot vērā COVID-19 pandēmiju, izspēle šogad notiks tiešsaistē.

Komandu šogad trenēs LU JF asociētā profesore Inga Kačevska un iepriekšējo gadu izspēles komandas dalībnieki Jānis Sarāns, Ēriks Krēsliņš un Andris Dimants. Jebkurus jautājumus, lūgumus vai neskaidrības lūgums sūtīt Andrim Dimantam (andris.dimants@gmail.com) vai zvanīt +371 28350347.

 

Dalīties