2021. gada pavasarī jau četrpadsmito reizi notiks starptautiskā Praisa tiesas procesa izspēle mediju tiesībās (Price Media Law Moot Court Competition). Līdz šim Latvijas Universitātes (LU) Juridiskās fakultātes (JF) studenti vairākkārt apliecinājuši savas konkurētspējīgās prasmes šajā nozarē. Esi aktīvs, piedalies un sasniedz vēl augstākas virsotnes!

LU JF studentu komandai septīto reizi būs iespēja pierādīt sevi un pārstāvēt Latviju šajās sacensībās, taču pirmoreiz izspēle notiks interneta vidē.

  • Ja Jums interesē starptautiskās mediju tiesības un jautājumi par  tiesībām uz vārda brīvību un privātās dzīves aizsardzību, kā arī sociālajiem medijiem – to tiesībām, pienākumiem un atbildību;
  • ja Jūs vēlaties iegūt unikālu studiju pieredzi un zināšanas, kā arī vēlaties par dalību izspēlē saņemt 4 kredītpunktus "B" daļas studiju kursā „Starptautiskā justīcija”;
  • ja vēlaties savu CV papildināt ar vērtīgu ierakstu, ko novērtēs ikviens darba devējs Latvijā un ārvalstīs;
  • ja analītisks prāts un darba spējas ir Jūsu stiprā puse;
  • ja spējat labi runāt un rakstīt angļu valodā – piesakieties konkursā uz vietu LU komandā!

 

Lai piedalītos dalībnieku atlases konkursā un pretendētu uz vietu LU JF komandā, līdz 2020. gada 28. septembra plkst. 23.59 jānosūta savs CV un motivācijas vēstule uz e-pastu: eva.viksna@gmail.com. Pretendenti 2020. gada 29. septembrī tiks informēti par nākamo atlases kārtu.

Interesenti var iepazīties ar plašāku informāciju par izspēli un šī gada izspēles kāzusu šeit. Komandu šogad trenēs LU JF asociētais profesors Artūrs Kučs un divi no iepriekšējo gadu izspēles komandas dalībniekiem Emīls Jonins un Eva Vīksna. Ja ir kādi jautājumi, lūgumi vai neskaidrības, nevilcinieties un rakstiet uz e-pastu: eva.viksna@gmail.com.

Dalīties