Kā jau ierasts katru gadu, sagaidot Ziemassvētkus, Latvijas Universitātē (LU) norisinās svētku koncerts, arī šis gads nebūs izņēmums. Visa LU saime, Universitātes draugi un pārējie interesenti ir aicināti 17. decembrī plkst. 17.00 vērot tiešraidē Ziemassvētku koncertu “Gavilējiet, zvaigznes!” kopā ar dziedātāju Mariju Naumovu.

Šonakt klusi, klusi Debess atver vārtus

Un pa Lielo Piena Ceļu atnāk

Kāda spoža zvaigzne, spožākā no visām,

Lai pār Zemi atkal būtu Gaisma!

“Šie ir vārdi no Ziemassvētku koncerta tituldziesmas “Gavilējiet zvaigznes”, kuru radīja Niks Matvejevs. Šī dziesma tik brīnumaini iezīmē šo, mums visiem tik neaizmirstamo 2020. gadu, kas paliks atmiņās, kā pārmaiņu laiks. Šis gads lika mums aizdomāties un vairāk kā citkārt raudzīties zvaigznēs, lūgt un lūgties, meklēt, cerēt un milēt,” tā par savu jauno, 2020. gada Ziemassvētku koncertprogrammu teic dziedātāja Marija Naumova.

LU Ziemassvētku koncerts būs vienreizēja iespēja visiem interesentiem baudīt Marijas Naumovas uzstāšanos.

Koncertā kopā ar Mariju Naumovu muzicēs Rolands Bēļēvičs (taustiņinstrumenti), Norberts Skraucis (bass), Ingus Feldmanis (ģitāra), Jegors Kovaikovs (ģitāra), Andris Buiķis (sitaminstrumenti), Līga Robežniece (balss).

Programmā paredzēti Raimonda Paula, Nika Matvejeva, Imanta Kalniņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Inga Feldmaņa dziesmas, skaņdarbi no Marijas Naumovas albuma ”Uz ilūziju tilta” un jaunas oriģinālkompozīcijas.

Svētku koncerts būs vērojams tiešraidē LU portālā, LU facebook lapā un youtube kanālā.  

Dalīties