Advokātu birojs COBALT izsludina pieteikšanos jauno juristu sagatavošanas nometnei, kurā tiesību zinātņu studentiem būs iespēja iegūt zināšanas, izkopt sociālās prasmes un saņemt praktiskus padomus, kas palīdzēs labāk sagatavoties savam pirmajam darbam tiesību nozarē. Apmācību cikla dalībniekiem būs iespēja pretendēt uz apmaksātu vasaras praksi COBALT birojā Rīgā.

COBALT bootcamp startēs 9. maijā plkst. 18.30 ar atvērto iepazīšanās sarunu un Q&A sesiju ar Gen Y un Gen Z paaudzes juristiem, kuru draudzīgajā kompānijā būs iespēja uzzināt par jauno juristu pienākumiem un atbildībām advokātu birojā, pielaikot COBALT vērtības, kā arī iepazīt un izzināt prasmes un īpašības, ko meklējam jaunajos kolēģos. Lai piedalītos, piesakies šeit.

Iepazīšanās saruna būs ievads un atslēga nākamajam bootcamp posmam, kurā trīs nākošajās maija ceturtdienās tiksimies, lai kopā mācītos, atpūstos un socializētos.

  • 16. maijā: Kas Tev jāzina par juridisko izpēti un argumentāciju
  • 23. maijā: Praktiskie un organizatoriskie jautājumi jeb kā jurista palīgam izdzīvot advokātu birojā
  • 30. maijā: Nākotnes biroju izaicinājumi un legal tech

 

COBALT bootcamp aicinām pieteikties otro un vecāku kursu bakalaura studiju programmas, kā arī visu maģistra studiju programmas kursu studentus.


COBALT ir advokātu biroju apvienība, kas sniedz juridiskos pakalpojumus Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, apvienojot vairāk nekā 250 advokātus, juristus un administrācijas darbiniekus. Mūsu birojs Rīgā ir dibināts 1994. gadā un ir viens no vecākajiem komerctiesību advokātu birojiem Latvijā, nodrošinot juridisko atbalstu vadošajiem pašmāju un ārvalstu uzņēmumiem, kā arī perspektīvākajiem un ambiciozākajiem jaunuzņēmumiem. Ieskaties www.cobalt.legal un uzzini vairāk!

Dalīties